Jezelf Leren Genezen?

Wat kun je verwachten van de workshop Metafysieke Zelfgenezing?

workshop METAFYSIEKE ZELFGENEZING

Leer hoe jij jezelf geneest van jouw lichamelijke klacht / ziekte.


Voordelen van jezelf (zelfstandig) genezen d.m.v. Metafysische Werkingen van het lichaam zijn o.a.:

# je kunt het altijd (en op elk moment) zelf toepassen;

# zodra de klacht zich ‘meld’ kun je direct starten met genezen;

# je bent niet afhankelijk van anderen (inclusief dat je naar hen toe moet);

# de methode is medicijn onafhankelijk (dus geen pharma-medicijnen nodig: puur
       natuurlijk-genezen (tenzij voorgeschreven door je reguliere arts));

# je wordt zelfstandiger, autonomer en zelfverzekerder;


# je kunt het geleerde later ook op andere lichamelijke klachten en ziekten toepassen;

# je leert jezelf steeds beter kennen;

# je wordt zelfbewuster, waardoor je o.a. eerder je (nieuwe) klachten opmerkt en deze dus 'in de kiem kan smoren' 

# je kunt 'voorkomen is beter dan genezen'. Dus als in de familie een bekende 'familiekwaal' heerst, kun je daar vooruitlopend op een mogelijke klacht, al op inspringen.


==========


De Workshop

1e afspraak
Tijdens de 1e afspraak van de workshop (duur 4 uur), gaan we op basis van de Metafysieke Werkingen van het Lichaam de mogelijke oorzaak van jouw klacht bepalen en vervolgens werken naar een oplossing voor die klacht.

Ik ga jou daarbij een aantal zaken leren, zodat je daarna zelf en in je eigen tempo thuis aan jouw herstel kunt gaan werken en zodat je zelf bij jou kunt uitzoeken wat nou precies die belemmerende overtuiging en gedachten zijn die de klachten bij jou veroorzaken (zie voor de werking Uitleg Metafysische Werkingen).

Kan ik mijzelf leren genezen in 5 uur tijd?
De technieken en oefeningen die ik je leer in de 5 uur durende workshop zijn toereikend voor de toepassing van de methode. Uiteraard (en dat is met alle workshops / trainingen en cursussen) zul je beter worden in het jezelf genezen, naarmate je het consequent en vaker toepast. Dan zul je ook de finesses leren en de methode beter onder de knie krijgen. Dus ja, in deze duur van 5 uur kan ik jou leren en op weg helpen hoe jij jezelf (zonder medicijnen) kunt genezen van jouw lichamelijke klacht.

Zelf werken aan jouw genezing

Na afloop van de 1e afspraak krijg je een cursusmap met Informatie & Aanwijzingen mee en kun je het geleerde thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving, en in jouw eigen tempo in de praktijk gaan brengen. En als je er consequent aandacht aan blijft geven en het geleerde blijft toepassen, dan zul je er op den duur de effecten van gaan merken. Het herstel van de oorzaak van jouw klacht zal zich dan geleidelijk aan gaan voltrekken.


2e afspraak

Tijdens de 2e afspraak (duur 1 uur), vanaf 4 weken na het 1e consult, bespreken we jouw vorderingen en geef ik je op basis hiervan nog extra aanwijzingen.

Daarmee is de workshop ten einde gekomen. Je hebt hiermee voldoende informatie en technieken geleerd om je eigen helingsproces in te gaan en je zelfstandig en in jouw eigen tempo van je klacht te genezen.  


===========


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in de workshop MetaFysieke Zelfgenezing en wil je graag meer toelichting?

Bel dan gerust voor een kennismakingsgesprek.

  • Dan kunnen we persoonlijk kennismaken
  • dan kan ik de methode toelichten en jouw vragen beantwoorden
  • en dan kunnen we jouw klacht nader bespreken

==========

Belangrijk om te weten ...

In dit proces van genezing, waarbij je op zoek gaat naar de oorzaak van jouw klacht, zul je eventueel door lagen van emoties kunnen gaan, zodat je je oude belemmerende en opgehoopte gevoelens kunt gaan loslaten en nieuwe positieve gevoelens in die vrijgekomen ruimte kunt gaan inbrengen (de oplossing). Jijzelf gaat op zoek naar jouw oorzaak, aangezien ìk niet jóuw ervaringen ken. Het hoe van op zoek gaan en er mee omgaan leer ik jou. Dat zal dus kunnen gaan inhouden dat je bepaalde personen mag gaan vergeven of dat je onplezierige gevoelens (zoals trots, slachtoffergevoelens, boosheid of angsten etc) in het proces mag toelaten, loslaten en verwerken. Je zult dus bereid moeten zijn om jouw verleden en huidige overtuigingen te accepteren, te verwerken en los te laten.

Als je daar moeite mee hebt, kun je je afvragen waar je meer waarde aan hecht ... met enige moeite zelf je lichaam weer brengen in een staat van gezondheid (met alle positieve gevolgen daarvan) door de oorzaak aan te pakken zonder de noodzaak van afhankelijk zijn van terugkeer-afspraken bij specialisten en van hoge kosten van geneesmiddelen (wordt zelf jouw eigen specialist!) of blijven hangen in onverwerkte belemmerende gevoelens, gedachten en herinneringen en doorgaan op dezelfde voet?

Het zal (wellicht) inderdaad enige moeite van jouw kant kosten, maar vergeet niet dat je leert om jouw oude gevoelens te verwerken in jouw tempo en alles wat met kleine beetjes over een uitgestrekte periode aangepakt kan worden zal dus per keer minder belastend zijn en dus heb je er grotendeels zelf de hand in hoe belastend en intensief jouw genezingstraject zal kunnen zijn. Daarbij werkt de liefdevolle benadering beter (en sneller) voor jouw herstel en deze heeft meer baat bij geleidelijkheid dan bij de volle mep in één keer verwerken.

Al met al dus zeker de moeite waard, temeer omdat je de geleerde methode later ook kunt toepassen op andere lichamelijke en geestelijke klachten en gedragsveranderingen.


Samengevat - Wat krijg je tijdens de workshop?

Je krijgt

# inzicht in hoe je bewust kunt worden van jouw overtuigingen,

# inzicht hoe jouw overtuigingen zouden kunnen zijn ontstaan,

# uitleg over hoe je die inzichten kunt gebruiken voor jouw genezing en

# direct een oplossing voor jouw klacht mee naar huis,

# kennis van bewustzijns- en helingoefeningen,

# uitleg over hoé je jezelf kunt genezen,

# een cursusmap met Informatie & Aanwijzingen mee naar huis

# een 2e afspraak van 1 uur (vanaf 4 weken na de 1e afspraak).


================


Extra vervolgconsulten

Mocht je het echter moeilijk vinden om consequent in je eentje dit pad te bewandelen en de technieken toe te passen of je hebt moeite om tot nieuwe inzichten te komen en heb je liever iemand die jou daarin begeleid, dan ben ik beschikbaar voor vervolgconsulten (het aantal daarvan is afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt en is volledig aan jou om te bepalen). Het is wel mijn doel (in de cursus al) en dat van de methodiek, dat jij leert het zelf(standig) te (kunnen gaan) doen.

1 op 1

De workshop wordt in principe gegeven aan één persoon, de cliënt (dus 1 op 1). Een tweede persoon, in de vorm van de partner of een ouder, kan eventueel meekomen en ook tegelijkertijd de cursus volgen, dit om het onderlinge begrip en de begeleiding (m.n. bij kinderen) thuis te bevorderen. Maar daar blijft het voorlopig bij. Dit is om de volledige aandacht aan de cliënt en zijn / haar klacht te kunnen geven. De tweede persoon kan dan de cursus bijwonen tegen een gereduceerd tarief (de workshop (en oplossingverstrekking) zal alleen op de cliënt (de eerste persoon) betrekking hebben).

Tips, nieuws en aanbiedingen ontvangen?