Welke lichamelijke klachten?
Nu zul je je wellicht afvragen of jouw klacht behandeld kan worden via deze behandelmethode Metafysieke Zelfgenezing en welke lichamelijke klachten er allemaal nog meer aangepakt kunnen worden.

In principe kunnen de meeste lichamelijke klachten en ziekten behandeld worden via deze methode. Dus zeer waarschijnlijk ook die van jou!
De genezingsmethode kan ook gebruikt worden om veel voorkomende familieklachten te voorkomen.

Enkele veel voorkomende (van totaal 1000+ beschikbare) en te behandelen lichamelijke klachten en ziekten (gebaseerd op diagnoses van reguliere geneeskunde) zijn:

Ademhalingsproblemen                                                    

Allergieën                                                                                         

Bedplassen                                                                                     

Problemen met je benen

Bloeddruk (hoge en lage)

Cholesterol

Chronische ziekten

Darmproblemen

Diabetes  

Geslachtsdelen

Handen

Hart

Huidproblemen

Hoofdpijn

Hooikoorts

Incontinentie

Kaalheid

Keelklachten

Knie problemen

Likdoorn

Longen

Migraine

Nek problemen

Nierproblemen

Oogproblemen

Overtollig vet

Reumatiek

Rugklachten (inclusief ischias, spit en hernia)

Schouders

Sinus (Bijholten)

Slapeloosheid

Snurken

Spataderen

Tandproblemen

Tenen

Vingers

Voetproblemen

Wagenziekte

Wratten

Zenuwen


… en nog 1000+ verschillende lichamelijke klachten!

Mocht jouw klacht niet tussen deze opsomming staan: dit is dus nog maar een kleine greep uit de lijst die ik tot mijn beschikking heb. In principe kunnen dus de meeste lichamelijke klachten aangepakt worden. Ik heb via zelf vergaarde kennis en via de kennis van Christiane Beerlandt en van Louise Hay en de beschikking over meer dan 1000 symptomen / lichamelijke klachten / ziekten en deze kunnen allemaal via deze methode behandeld worden. Neem dus gerust contact met mij op om te horen of er voor jouw klacht direct al een oplossing voor handen is.

Mocht jouw klacht niet bij deze 1000+ klachten zitten dan, dan kunnen we via aanverwante klachten naar jouw initiële affirmatie toewerken. Het vraagt dan alleen meer inzichten, samenvoeging van diagnoses en lichaamsbetekenissen en zelfkennis.

Zoals gezegd kan ik jou helpen voor al deze lichamelijke klachten verlichting te brengen en zelfs op den duur de klacht te laten verdwijnen. Dit leer ik jou allemaal via de Metafysieke Zelfgenezing workshop. De zwaarte van de klacht zal uiteraard van invloed zijn op de duur van het herstel, daar van een zwaardere klacht het initiële negatieve gevoel ook langer en intenser onderdrukt kan zijn geweest en minder levensbedreigendere klachten minder intens zijn onderdrukt. En dus vragen deze ernstigere klachten ook meer aandacht om de negatieve gevoelens te verwerken en los te laten. Maar uiteindelijk (mits je de geleerde technieken blijft toepassen) kun je elke lichamelijke klacht-oorzaak met deze methode aanpakken en de klacht genezen (en daarbij tevens jezelf persoonlijk ontwikkelen).

Voordelen van (jezelf zelfstandig) genezen d.m.v. Metafysieke Werkingen van het lichaam zijn o.a.:
- je kunt het altijd (en op elk moment) zelf toepassen;
- zodra de klacht zich ‘meldt’ kun je direct ZELF starten met genezen;
- je bent niet afhankelijk van anderen (inclusief dat je naar hen toe moet);
- je wordt zelfstandiger, zelfverzekerder en autonomer;
- het kost je in principe geen extra geld (behalve de initiële cursus), dus ook niet voor medicijnen;
- je kunt het geleerde later ook op andere klachten en ziekten toepassen;
- je kunt door verminderd gebruik van reguliere geneeskunde op termijn je Eigen Bijdrage verminderen;
- je leert jezelf steeds beter kennen;
- je wordt zelfbewuster, waardoor je o.a. eerder je (nieuwe) klachten opmerkt en deze dus 'in de kiem kan smoren'

Zorgverzekering?
De cursus wordt niet vergoedt door de zorgverzekering. De geleerde technieken en oefeningen kun je later echter wèl ook toepassen op andere lichamelijke klachten, blessures en ziekten. Daarmee is het geïnvesteerde bedrag voor de cursus misschien éénmalig wat hoger, maar dat betaald zich in de toekomst dubbel en dwars terug doordat je voortaan ook je nieuwe klachten ZELF (zonder nieuw consult) en zonder medicijnen kunt aanpakken. En daarmee heb je minimaal een goede ondersteuning bij vele behandelingen van klachten zoals voorgeschreven door jouw reguliere specialist en/of huisarts.

Mocht jouw klacht zoals gezegd niet tussen deze opsomming staan, neem dan gerust contact met mij op voor informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen kijken in hoeverre ik jou en JIJ JEZELF van dienst kan zijn …


Tips, nieuws en aanbiedingen ontvangen?