Ervaringen / reviews cliënten

Heb je een ervaring met De Gouden Zon - Praktijk voor Zelfgenezing en Persoonlijke Groei, die je wilt delen? Laat deze dan hieronder achter! Hartelijk bedankt!


Let op! 
Elk kwartaal wordt er geloot onder alle reviewplaatsers van dat kwartaal en heb je bij plaatsing van jouw ervaring dus  kans op een cadeaubon van € 25,00 te besteden bij Praktijk De Gouden Zon. 

Ook de reviewplaatsers op mijn bedrijfspagina op Google Zoeken doen mee met deze loting.
Dus als je daar ook je recensie plaatst heb je een 2e kans op de cadeaubon van € 25,00 (te besteden bij Praktijk De Gouden Zon).

De winnaar wordt elk kwartaal bekend gemaakt op mijn Facebook pagina @HpDeGoudenZon ( ,, ... yoyo, vergeet me niet te 'liken' ..."  ;-) ). 


Ervaringen / Reviews van cliënten:                         => om te plaatsen, klik op blauwe knop rechts =>

Reviews System WIDGET PACK


Kees Goedhart (Hilversum) - 4 december 2017

,, Ik had het ongelofelijk in mijn rug, ik kon niet meer goed bewegen. Natuurlijk fysiotherapie gehad, maar dat was net te weinig verlichting. Peter heeft mij toen geholpen met een aantal behandelingen. Fantastisch resultaat. Ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover, maar ben blij met het resultaat. Echt een aanrader wat mij betreft voor de extra energie. Peter bedankt."

----------------


Ronald Janssen (Hilversum) - (Facebook) 21 november 2017

,, Ik heb mij een aantal maanden geleden door Peter laten behandelen. Ik had al een langere periode last van mijn onderrug. Dit was niet constant maar wel vaak hinderlijk aanwezig. Ik vertelde een beetje in algemene zin dat ik daar last van had en Peter bood spontaan aan om mij een Reiki behandeling te geven Ik vond dat prima. Ik ben vervolgens door Peter ongeveer 20 minuten behandeld. Het gaf direct een soort prettige verlichting. Dit kan uiteraard psychisch zijn en ik dacht dat ook wel een beetje ondanks dat ik wel wat heb met deze vorm van genezen (lees red.: Reiki). De volgende dag was het probleem in mijn rug nog steeds weg. Nu inmiddels 5 a 6 maanden geleden. Ik loop nog steeds met een pijnvrije rug."


------------------

Wendy Van Lent-Duvalois (Rotterdam) - 4 november 2017

,, In februari heb ik een reikibehandeling op afstand mogen ondergaan.
Met de juiste tips kon ik mij goed voorbereiden en kon ik mij volledig ontspannen.
Voor mij heeft de reikibehandeling heel veel betekent bij het voorbereiden van mijn lichaam voor een vruchtbaarheidsbehandeling (ivf).
Mijn lichaam wilde ik graag laten ontstressen en dat de juiste energie op de juiste plekken in mijn lichaam aanwezig waren.
Na de reikibehandeling voelde ik mij als herboren en veel sterker.
De reikibehandeling heeft mij erg goed gedaan met als resultaat dat ik nu 36 weken zwanger ben van ons wondertje en al bijna mag gaan ontmoeten en al mijn liefde mag geven."