Tarieven

Metafysieke Zelfgenezing  (workshop) *  

€ 195,00 (4 uur + 1 uur na consult)

dit is een privé workshop, dus voor 1 persoon
(je krijgt de eerste dag een oplossing voor je klacht mee naar huis om direct mee aan de slag te gaan)

# Voor het 2e (na) consult (van 1 uur) kan vanaf 4 weken na het 1e consult een afspraak worden gemaakt. Je ontvangt hiervoor een herinneringsemail.
# de geleerde genezingsmethode kan ook op al je andere (toekomstige) lichamelijke klachten en ziekten toegepast worden.


(optionele) Vervolgconsulten m.b.t. Metafysieke Zelfgenezing **
30 minuten € 40,00
60 minuten € 70,00


De vervolgconsulten zijn optioneel en het aantal is volledig onder de regie van de cliënt. De vervolgconsulten zijn bedoeld als extra steun bij het helingsproces van de cliënt. In principe leer je in de workshop de benodigde kennis en oefeningen om zelfstandig je geneesproces in te gaan.

Extra kosten bij Vervolgconsulten
Indien de cliënt een kind is van jonger dan 14 jaar en wordt begeleidt door een ouder, dan zijn er (naast de tarieven voor de vervolgconsulten) geen extra kosten voor de ouder.
Indien de cliënt een kind is van ouder dan 13 jaar en jonger dan 18 jaar en wordt begeleidt door een ouder, dan zijn de extra kosten voor de ouder, voor de vervolgconsulten:

30 minuten € 20,00 per ouder
60 minuten € 40,00 per ouder


Reiki behandelingen
**

30 minuten (inPraktijk) € 35,00
60 minuten (inPraktijk) € 60,00

Op afstand (via de kosmos) € 25,00

Reiki 'Op Afstand' dient vooraf betaald te worden.
Betaling kan via iDeal (betaalverzoek toegestuurd via WhatsApp) of via bankoverschrijving (bankrekeningnr: zie rechts onderaan deze pagina (bij Bedrijfsinformatie)).


Coachinggesprekken **
30 minuten € 40,00
60 minuten € 70,00


Zorgverzekering vergoeding workshop Metafysieke Zelfgenezing?
De workshop wordt niet vergoedt door de zorgverzekering, maar de geleerde denkwijze en oefeningen kun je later wel ook toepassen op andere lichamelijke klachten, blessures en ziekten. Dat betaald zich in de toekomst dus dubbel en dwars terug doordat je voortaan ook door middel van deze methode je nieuwe klachten ZELF (zonder nieuw consult en zonder medicijnen) kunt aanpakken. En daarmee heb je minimaal een goede ondersteuning bij vele behandelingen van klachten zoals voorgeschreven door jouw reguliere huisarts en/of specialist.

Financiëel krap?
Mocht de prijs van de workshop Metafysieke Zelfgenezing, de Vervolgconsulten of voor de Coachinggesprekken een struikelblok vormen binnen je budget, neem dan gerust contact met mij op. Dan kunnen we kijken of er een oplossing te bedenken valt.

----------
*
Extra info bij workshop MetaFysieke Zelfgenezing (1 persoonsworkshop)
# De ouder wordt als de workshopdeelnemer gezien indien de cliënt een kind is van onder de 18 jaar en de ouder meekomt als begeleider. Het kind kan dan gratis mee. De ouder krijgt dan de
volledige workshopprijs in rekening gebracht. Als het kind alleen komt wordt voor het kind € 350,00 in rekening gebracht.
# Indien een partner meekomt tijdens de workshop (handig voor de begripsvorming en voor de ondersteuning thuis bij het genezingstraject), wordt € 150,00 extra voor de partner in rekening
gebracht. Deze leert dan dezelfde workshopinformatie en technieken, maar aangezien alleen de klacht van de cliënt behandeld wordt en de partner geen evt. Gerichte Reiki behandeling krijgt,
wordt er een gereduceerd tarief in rekening gebracht.


* / **  - Alle prijzen (lees: tarieven) zijn inclusief BTW
- De vermelde prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld.
- Er kan zowel contant betaald worden als gepind worden (PIN, Visa, American Express, V Pay, Apple pay, MasterCard, Maestro).
- Prijzen die aangekondigd zijn met Actie! (geschreven in de kleur rood), hebben een tijdelijk karakter. Deze Actie!-prijzen kunnen niet met andere (kortings-)acties worden gecombineerd.Tips, nieuws en aanbiedingen ontvangen?