Jezelf leren genezen van je rugklachten?


rug klachten?

Welke rugklachten?

In principe zijn alle soorten rugklachten een gevolg van een energie-blokkade in jouw Zijn (jouw lichaam en/of jouw geest). De één is alleen wat complexer dan de ander en vraagt meer (gedetailleerdere) 'ontdekking' en 'schoning' dan de ander, maar in principe kan elke soort rugklacht verholpen worden met deze methode (behalve uiteraard als er al protheses of andere met mensen gemaakte materialen verwerkt zijn in je lichaam / rug).

Te behandelen rugklachten zijn, zoal:

 • Onderrugklachten, met de gevoelssensaties pijn, stijfheid en jeuk

 • Middenrugklachten,

 • Bovenrugklachten

 • Isschias

 • Spit

 • Hernia

 • Atrose
  => het ontbreken van kraakbeen zorgt bij artrose voor de klachten. Kraakbeen kan aangemaakt worden. Kraakbeen is een vloeibare substantie (lees: 'zachte' energie) waarbij bij het ontbreken ervan, pijn en stijfheid ontstaat door het schuren van botten op elkaar. Zowel voor pijn als stijfheid is er een oplossing binnen de Metafysieke Zelfgenezing. Zie de vloeibare substantie (kraakbeen) als een zachte vorm van energie/gevoel, die een 'ruimte opvult tussen de botten' (lees: extra voorraadje energie om moeilijke tijden op te vangen, ook wel te zien als reserve-energie), waardoor de botten niet schuren of waardoor ze soepeler langs elkaar kunnen bewegen. Deze substantie (gevoel) is opnieuw aan te maken via je gedachten (en de onderliggende gevoelens).

MetaFysieke Zelfgenezing, hoe werkt dat?

De MetaFysieke benadering gaat uit van het idee dat het lichaam door middel van lichamelijke klachten en ziekten de 'patiënt' wijst op die overtuigingen en gedrag in haar Zijn die voor verandering in aanmerking komen doordat zij belemmerend voor het lichaam zijn geworden (je Zijn is hoe je bent op enig moment, inclusief specifiek gedrag, overtuigingen, bewustzijn, herinneringen e.d.).

Lichamelijke klachten (symptomen, zie afbeelding “Ontstaan Symptoom”) zijn dus boodschappen en aanwijzingen van het lichaam (jouw Zelf). De patiënt kan zelf deze reacties in combinatie met haar / zijn zelfbewustzijn onderzoeken en bepalen hoe hij de oorzaak (een (onbewuste) overtuiging en gedrag) bij zichzelf kan veranderen en hoe de patiënt dus zichzelf als heel mens kan (door)ontwikkelen.


Een korte en globale toelichting …


De oorzaak van de klacht of symptoom

De oorzaak van een lichamelijke klacht of ziekte is volgens de MetaFysieke denkwijze ontstaan door de ophoping van negatieve belemmerende gevoelens (zie afbeelding “Ontstaan Symptoom”) op een specifieke plek in jouw lichaam. De ophoping van deze belemmerende gevoelens is ontstaan door het herhaaldelijk niet verwerken van gevoelens die je hebt gekregen door het (over een langere periode) herhaaldelijk denken of uitspreken van een (onbewuste) negatieve (lees: voor jou belemmerende) overtuiging e/o het je gedragen naar deze (onbewuste) overtuiging.


Leer je eigen opgehoopte belemmerende gevoelens (de oorzaak van je lichamelijke klachten) te verhelpenOntstaan (onbewuste) overtuiging
Deze (onbewuste) belemmerende overtuiging heb je gekregen door een ervaring in het verleden of deze heb je geleerd van je (voor) ouders of van anderen of heb je (onbewust) meegekregen van hen in jouw genen. Deze overtuiging herhaal jij steeds tegen jezelf of tegen een ander (zowel in gedachten als naar anderen) als je een soortgelijke ‘negatieve’ ervaring (kan ook een herinnering zijn) steeds opnieuw beleefd.

Een voorbeeld
Bijvoorbeeld toen iemand uit jouw leven verdween waar jij op bouwde viel de mogelijkheid om te steunen op deze persoon weg en is het mogelijk dat je de overtuiging hebt gekregen dat steunpilaren in jouw leven weggaan en daardoor kun je elke keer dat het moeilijk wordt of als je het gevoel hebt er alleen voor te staan bij moeilijke keuzes denken dat je niet gesteund wordt in het leven en dan kun je een klacht krijgen hoog in je rug, want dat is de plek in jouw lichaam die de mate waarin je je gesteund voelt door het leven vertegenwoordigd.

Hoe jezelf genezen?
Door te achterhalen wat de Oorzaak bij Benadering is van een klacht of ziekte (bv je niet gesteund voelen in bepaalde situaties) kun je ZELF (over tijd) gaan werken aan de verwerking van de opgehoopte belemmerende gevoelens en tegelijkertijd door jezelf een nieuwe positieve overtuiging (de oplossing) aan te leren, kun je op termijn jezelf gaan ontdoen van de oorzaak (de opgehoopte negatieve belemmerende gevoelens) en jezelf genezen van jouw klacht.

Wat leer je?
In de workshop MetaFysieke Zelfgenezing leer je o.a. hoe jij
 • … je bewust kunt worden van de belemmerende overtuiging in relatie tot jouw ervaringen
 • … naar jezelf kunt gaan ‘luisteren’
 • … zelf de opgehoopte belemmerende gevoelens kunt verwerken
 • … de oplossing, de nieuwe positieve overtuiging, jezelf eigen kunt maken

Je leert dus hoe jij jezelf kunt genezen van jouw lichamelijke klachten.


==============

De Gouden Zon - Praktijk voor Zelfgenezing en Persoonlijke Groei

Coach    : Peter Bonarius
Telefoon : 06-45424334 (indien antwoord apparaat: spreek uw boodschap in of laat een WhatsApp bericht achter, ik reageer dan zo snel mogelijk)
Emailadres   : peter@degoudenzon.com


Bezoekadres
(alleen op afspraak):
Liebergerweg 304
1221 LW Hilversum


Voordelen van jezelf (zelfstandig) genezen d.m.v. MetaFysieke Zelfgenezing zijn o.a.:

# je kunt het altijd (en op elk moment) zelf toepassen;

# zodra de klacht (pijn, stijfheid etc) zich ‘meld’ kun je direct starten met genezen;

# je bent niet afhankelijk van specialisten (inclusief dat je naar hen toe moet);

# deze methode kan als extra steun (door jezelf) naast en tegelijk met de behandeling van jouw reguliere arts toegepast worden;

# de methode is medicijn onafhankelijk (dus geen pharma-medicijnen of natuurlijke supplementen nodig: puur natuurlijk-genezen (tenzij uiteraard voorgeschreven door je reguliere arts));

# je wordt zelfstandiger, autonomer en zelfverzekerder;

# het zou kunnen leiden tot minder verbruik van je Eigen Bijdrage;

# je kunt het geleerde later ook op andere lichamelijke klachten en ziekten toepassen;

# je leert jezelf steeds beter kennen;

# je wordt zelfbewuster, waardoor je o.a. eerder je (nieuwe) klachten opmerkt en deze dus 'in de kiem kan smoren'

# je kunt 'voorkomen is beter dan genezen'. Dus als in de familie een bekende 'familiekwaal' heerst, kun je daar vooruitlopend op een mogelijke klacht, al op inspringen en de mogelijke oorzaak gaan voorkomen.


==========

Wat krijg je tijdens de workshop?

Je krijgt

# inzicht in hoe je bewust kunt worden van jouw overtuigingen,

# inzicht hoe jouw overtuigingen zouden kunnen zijn ontstaan,

# uitleg over hoe je die inzichten kunt gebruiken voor jouw genezing en

# direct een oplossing voor jouw klacht mee naar huis,

# kennis van bewustzijns- en helingsoefeningen,

# uitleg over hoé je jezelf kunt genezen,

# een map met Informatie & Aanwijzingen mee naar huis

# de kunde om het geleerde later ook op andere lichamelijke klachten en ziekten toe te passen;

# een 2e afspraak van 1 uur (vanaf 4 weken na de 1e afspraak).


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in de workshop MetaFysieke Zelfgenezing en wil je graag meer toelichting?

Bel dan gerust voor een kennismakingsgesprek.

 • Dan kunnen we persoonlijk kennismaken

 • dan kan ik de methode toelichten en jouw vragen beantwoorden

 • en dan kunnen we jouw klacht nader bespreken


Peter Bonarius in zijn praktijk in Hilversum


Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Bonarius en ik ben van jongs af aan hooggevoelig geweest en ben mij veel bewust geweest van mijn lichaam. Mede door een (inmiddels volledig herstelde) whiplash in mijn 20-er jaren is dat gevoel en de manier van zelfbeleving versterkt. Later heb ik door zelfonderzoek en veel bewust worden van mijn intuïtie en innerlijke stem een steeds sterker wordende overtuiging gecreëerd dat ik het (en mijn) leven begrijp. Mede dankzij die overtuiging heb ik steeds meer inzichten over de werking van het leven en daarmee de werking van het lichaam gekregen en heb ik die tevens kunnen toepassen op mijzelf en anderen. Ik heb veel inzichtelijke kennis van de werking van het lichaam en het leven en ik krijg via diverse wegen (met name dankzij synchroniciteit in combinatie met mijn zelfbewustzijn in enig moment) boodschappen door over wat wel of niet de juiste weg is (waar mijn aandacht dan ook naartoe gaat in dat moment).


De Gouden Zon – Praktijk voor Zelfgenezing en Persoonlijke Groei

Omdat ik veel inzichten en begrip heb gekregen van het leven en tevens op een punt in mijn leven stond dat ik van betekenis wilde zijn voor anderen heb ik het besluit genomen om deze praktijk te starten. Ik wil mijn kennis en inzichten delen met anderen en hen op weg helpen naar een gezonder, prettiger, gelukkiger en zelfbewuster leven. Daarnaast ben ik ook Reiki Master.Metafysieke Zelfgenezing  (workshop)

€ 195,00 (4 uur + 1 uur na consult) *

dit is een privé workshop, dus voor 1 persoon
(je krijgt de eerste dag een oplossing voor je klacht mee naar huis om mee aan de slag te gaan)