Reiki behandelingen bij De Gouden Zon

Welke lichamelijke klachten kunnen zoal met Reiki behandeld worden?
# rug klachten, zoals rugpijn, een stijve rug alsmede spit (zie ook klantervaringen verderop op deze pagina)
# schouder klachten
# nek klachten
# knie klachten, zoals kniepijn of een stijve knie
# ook voor een sneller herstel terwijl je onder behandeling van een fysiotherapeut of andere specialist bent
# of bij een goede begeleiding bij zwangerschap (zie ook klantervaring verderop op deze pagina)
# Reiki werkt ook goed bij dieren


Wat doet Reiki?

Reiki zorgt ervoor dat het zelfhelendvermogen van het lichaam extra gestimuleerd en geactiveerd wordt. Daardoor gaat jouw lichaam (onderhuids) zelf aan de gang met het herstel van jouw lichamelijke klacht. Net zoals bij een schaafwond aan je knie, zonder er iets aan te doen zal jouw lichaam zelf zorgen voor het herstel via het sluiten van de wond en het zorgen voor een korst en vervolgens de heling van de huid.

Met Reiki wordt de klacht van binnenuit aangepakt (door jouw 'Zelf' ism het zelfhelendvermogen van jouw lichaam). De Reiki gever (behandelaar, Reiki Master, Peter Bonarius in deze) zal enkel de Reiki aan jouw Zelf doorgeven. Aangezien Peter Bonarius Reiki Master is (zie ook www.degoudenzon.com/over/wie-ben-ik), is zijn kracht van de Reiki energie zeer krachtig en kan het zelfhelendvermogen van jouw lichaam extra goed gestimuleerd en geactiveerd worden en daarmee de oorzaak van jouw klacht (door jouw 'Zelf') extra goed aangepakt worden.

Reguliere geneeskunde
Reiki kan goed gegeven worden naast en/of in combinatie met een reguliere geneeskunde behandeling, zoals van een fysiotherapeut of huisarts/specialist. Het herstel van de klacht zal hiermee extra ondersteund worden. Ook kan Reiki ontvangen worden tegelijk met de inname of gebruik van de meeste medicijnen (vraag wel even na of jouw medicijnen daar ook onder vallen).


Reiki via de handen, zowel 'Op Afstand' (via de Kosmos) als liggend op een behandeltafel (inPraktijk)


Welke Reiki behandelingen kun je bij De Gouden Zon (Reiki Master Peter Bonarius) krijgen?

# Reiki Tafelbehandelingen (inPraktijk)

Ik bied momenteel twee verschillende Reiki tafel behandelingen aan:

- 30 minuten durend  (= € 35,00)

- 1 uur durend (= € 60,00)

Beide behandelingen zijn goed voor 
* lichamelijke klachtbehandeling 
* het ontspannen ontvangen van extra verkwikkende energie (een cadeautje voor jezelf).

In beide gevallen behandel ik diverse (gebruikelijke) handposities over het lichaam en zal je de Reiki energie ontvangen. 

Bij de langere behandeling (van 1 uur) zal ik de nodige plekken die meer aandacht vragen langer kunnen behandelen. Ik kan hierbij tevens een voorafgaande magnetiseer behandeling geven, waarbij ik snel de 'ballast' plekken kan vinden en reeds de nodige negatieve (belemmerende) energie in jouw aura kan verwijderen).# Reiki "op afstand"

De derde Reiki behandeling betreft Reiki "op afstand" (€ 25,00 per behandeling). 

- Bij deze behandeling stuur ik de Reiki-energie via de kosmos naar jou toe.
- Dat klinkt misschien raar, maar voor de universele levensenergie speelt tijd en afstand geen rol. Door me volledig op jou te concentreren en bewust Reiki te sturen, komt de energie ook naar jou toe, waar het dan zijn werk doet. 
- Jij hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn in de praktijk en kunt dus prinsheerlijk thuis op de bank zitten of zelfs op je werk zijn, het huishouden doen of zelfs slapen. 
- De energie zal dus bij jou binnenkomen via de kosmos en zal zijn effect op jou hebben. Je krijgt dan die extra energie die het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam activeert en waardoor jij lekkerder in je vel kan komen te zitten en die het proces van klachtenvermindering in jouw lichaam op gang brengt. 
- De energie zal naar die plekken (in jou) gaan waar het het meest nodig is (fysiek, mentaal en/of spiritueel).

===========

Een greep uit de klantervaringen:
Kees Goedhart - 4 december 2017
,, Ik had het ongelofelijk in mijn rug, ik kon niet meer goed bewegen. Natuurlijk fysiotherapie gehad, maar dat was net te weinig verlichting. Peter heeft mij toen geholpen met een aantal behandelingen. Fantastisch resultaat. Ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover, maar ben blij met het resultaat. Echt een aanrader wat mij betreft voor de extra energie. Peter bedankt."

----------------

Ronald Janssen (Hilversum) - (Facebook) 21 november 2017

,, Ik heb mij een aantal maanden geleden door Peter laten behandelen. Ik had al een langere periode last van mijn onderrug. Dit was niet constant maar wel vaak hinderlijk aanwezig. Ik vertelde een beetje in algemene zin dat ik daar last van had en Peter bood spontaan aan om mij een Reiki behandeling te geven Ik vond dat prima. Ik ben vervolgens door Peter ongeveer 20 minuten behandeld. Het gaf direct een soort prettige verlichting. Dit kan uiteraard psychisch zijn en ik dacht dat ook wel een beetje ondanks dat ik wel wat heb met deze vorm van genezen (lees red.: Reiki). De volgende dag was het probleem in mijn rug nog steeds weg. Nu inmiddels 5 a 6 maanden geleden. Ik loop nog steeds met een pijnvrije rug."


------------------

Wendy Van Lent-Duvalois - 4 november 2017
,, In februari heb ik een reikibehandeling op afstand mogen ondergaan.
Met de juiste tips kon ik mij goed voorbereiden en kon ik mij volledig ontspannen.
Voor mij heeft de reikibehandeling heel veel betekent bij het voorbereiden van mijn lichaam voor een vruchtbaarheidsbehandeling (ivf).
Mijn lichaam wilde ik graag laten ontstressen en dat de juiste energie op de juiste plekken in mijn lichaam aanwezig waren.
Na de reikibehandeling voelde ik mij als herboren en veel sterker.
De reikibehandeling heeft mij erg goed gedaan met als resultaat dat ik nu 36 weken zwanger ben van ons wondertje en al bijna mag gaan ontmoeten en al mijn liefde mag geven."WAT IS REIKI?

Reiki is een methode om extra 'universele levensenergie' ('Rei' staat in het Japans voor 'Universele' en 'ki' staat voor 'levensenergie') over te dragen, die door het lichaam of de geest van de ontvanger gebruikt wordt om te verbeteren. Deze energie is dezelfde energie waardoor jij en alles wat leeft blijft leven. Reiki helpt jouw lichaam en jouw geest zichzelf te genezen, door het zelfhelend vermogen van je lichaam extra te activeren! Het helpt je daarnaast ook om je beter in je vel te laten zitten en om je meer bewust te maken van jezelf en je omgeving en dus spiritueel te groeien.

Extra (helende) Reiki energie

Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is het lichaam in onbalans. Dan zijn er blokkades in zijn/haar energiesysteem, waardoor de energiestroom stagneert. Door middel van Reiki komt er dan voor het lichaam extra energie beschikbaar. Zie de energie daarbij als een zachte stroom van liefde die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert, waardoor de blokkades verminderen of zelfs verdwijnen en je lichaam en geest terug in balans komt.De gever van Reiki, die zijn energiekanalen geopend heeft en via welke de energie via zijn handen naar buiten stroomt, geeft de Reiki door aan de ontvanger. De gever is daarbij dus alleen een ‘doorgeefluik’. Reiki geeft je een rustgevend, ontspannend en verkwikkend gevoel en kan tevens tot een grotere bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten leiden. 

Reiki werkt dus zowel lichamelijk als ook op emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau.

Wat kan Reiki voor jou betekenen?

* het activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, waardoor lichamelijke klachten (zoals rug-, nek- en schouderklachten) kunnen verminderen en verdwijnen;
* het kan mentale klachten, zoals depressie en ook burn-outs helpen verminderen;
* het geeft je een extra boost aan positieve en verkwikkende levensenergie, die je dag / week energieker maakt;
* het zorgt voor ontspanning van je spieren en weefsels;
* het helpt energetische blokkades in je lichaam oplossen;
* het maakt je gevoeliger en zelfbewuster van jezelf en zorgt voor spirituele groei.
REACTIES DIE TIJDENS OF NA EEN REIKI BEHANDELING KUNNEN PLAATSVINDEN:

* Mijn handen voelen warm of koud voor je aan;
* Je krijgt het zelf warm of koud;
* Je voelt een tinteling op de plek waar mijn handen zijn;
* Borrelende ingewanden: er komt iets los;
* Extra vermoeidheid en dorst;
* Je lichaam voelt licht of zwaar aan;
* Je hebt behoefte aan slaap, Reiki ontspant;
* Misschien heb je behoefte aan een gesprek: de spanning ‘moet’ er uit;
* Opgekropte of onverwerkte emoties kunnen loskomen, zoals verdriet, boosheid of angst;
* Je voelt een diepe ontspanning.

Al deze reacties zijn goed. Het betekent dat het lichaam reageert op de ingekomen helende energie en dat de energie in contact is gekomen met blokkades in jouw Zijn en daarmee is het zelfhelendvermogen van het lichaam in gang zet. Daarmee wordt onderhuids (door jouw Zelf) gewerkt aan de genezing van jouw klacht.


WELKE GRAAD REIKI (REIKI MASTER, 3A - PRACTITIONER)?

Ik, Peter Bonarius, ben Reiki Master. Ik heb zowel Reiki 1e graad, 2e graad als de 3e graad (Usui Ryoho). Bij de 2e graad is mijn Reiki kracht verdubbeld ten opzichte van de 1e graad. Na behaling van de 3e graad is deze kracht wederom verdubbeld. De verschillende niveau's waarin ik nu kan helen zijn op fysiek niveau, op emotioneel niveau, op astraal niveau (behandelen op afstand en evt in de tijd), op mentaal (overtuigingen en gedachten) en op spiritueel niveau.


Extra Reiki behandelingen

Vaak (in het geval van lichamelijke en vaak ook mentale of spirituele klachten) is het bevorderlijk om na de eerste behandeling, 1 a 2 behandelingen op de eerste behandeling te laten volgen (de eerstvolgende bij voorkeur in dezelfde week), maar dat is afhankelijk van de zwaarte van de klacht en hoe lang de klacht zich al heeft aangediend. De opvolgende behandelingen ondersteunen het genezingsproces zodanig dat als in het lichaam reeds aanwezige Reiki bezig is te helen, dat een 2e of 3e  'laag' Reiki de 1e en 2e laag extra ondersteunt en de hardnekkige negatief opgebouwde blokkades extra kan aanpakken. Hiermee kan de Reiki (energie) beter tot in de kern van het probleem komen en de oplossing betere kans van slagen heeft de klacht dus echt helemaal te laten verwijderen. Dit uiteraard allemaal in overleg met jou.

Positief signaal

Na een Reiki behandeling kan het zijn dat de klacht in eerste instantie vergergerd. Dit is een signaal dat het lichaam in opstand komt tegen de helende energie. Dit is een zeer positief signaal. Dit betekent dat de energie een extra positief effect kan hebben. De verergering is negatieve energie die weerstand oproept tegen de positieve kosmische Reiki energie. Zodra de negatieve energie (de blokkade / klacht in je lichaam) het lichaam heeft verlaten (is afgevloeid na de eerste behandeling(en) van Reiki) kan de ontstane grote lege ruimte (in jouw lichaam) extra opgevuld worden met positieve Reiki energie, waardoor de klacht een extra fundering van positieve energie krijgt en de klacht dus beter kan genezen. 


Samenvattend

Tarieven
Reiki Op afstand 20 minuten (via de kosmos)                € 25,00
Reiki Tafelbehandeling 30 minuten (inPraktijk)              € 35,00              
Reiki Tafelbehandeling 60 minuten (inPraktijk)              € 60,00 


Tips, nieuws en aanbiedingen ontvangen?