Ben jij geïnteresseerd in (een hoger) ZelfBewustZijn
en wil je ook weten hoe je daarmee
(Zelf) genezing van je lichamelijke klacht

kunt realiseren?


Begin dan hier je ontdekkingsreis via het ondervermelde


GRATIS E-BOOK


"
(Zelf) BewustZijn"


Ja, ik wil graag het gratis E-book ontvangen

* Het wat, waar leidt het toe en het hoe van Zelf Bewust Zijn *
(Inclusief Praktische Tips)


Vraag het E-Book hier aan en ontvang een .pdf-bestand van het E-Book in jouw mail.

Hèt gratis E-Book (maar liefst 31 pagina's), waarmee je op weg gaat naar een bewuster leven en 

een manier om jezelf zelfstandig te genezen van lichamelijke en mentale klachten, blessures en ziekten.

Enkele voorbeelden van lichamelijke klachten, ziekten en aandoeningen die je via deze weg zelfstandig en zonder medicijnen kunt gaan genezen (en zonder een 8 jarige studie ;) ) zijn bedplassen, hoge/lage bloeddruk, snurken, rugklachten, nekklachten, inflamatie, heupklachten, knieklachten, artrose, etc, etc.

Je ontvangt daarna ook periodiek tips, nieuws en aanbiedingen van Praktijk De Gouden Zon

Herken jij dit?  

#    Je zou graag meer willen weten over (Zelf) BewustZijn en hoe je (Zelf) Bewuster wordt

#    Je zou graag meer over jezelf en het leven willen weten

#    Je zou graag betere keuzes willen maken en minder in moeilijke situaties terecht komen

#    Je zou graag willen weten hoe je jezelf kunt genezen van je lichamelijke klachten (ook blessures) en/of ziekten

#    Je zou graag meer van het leven willen genieten 

#    Je zou graag meer willen voelen

#    Je zou graag meer rust en vrede in je leven willen creëren

#    Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en de werking van het leven, maar je weet niet waar je moet beginnen

Vraag hier het gratis e-book "(Zelf) BewustZijn" aan

en ontdek wat deze schijnbaar ongrijpbare hoedanigheid voor jou kan betekenen en op welke manier je jezelf kunt trainen om meer grip op jezelf, je leven en je lichamelijke en mentale klachten en / of ziekten en persoonlijke uitdagingen te krijgen. 

Je ontvangt daarna ook periodiek tips, nieuws en aanbiedingen van Healingpraktijk De Gouden Zon

Over Peter Bonarius

Mijn naam is Peter Bonarius en ik heb mij sinds eind jaren '90 verdiept in spiritualiteit en de diepere betekenissen en werkingen van het leven. Niet alleen ten aanzien van mijzelf, ter bevordering van mijn ontwikkeling, maar ook uit interesse over wat er allemaal speelt en hoe dat kan. 

Peter Bonarius - hier in mijn praktijk in Hilversum


Rond mijn 30ste ben ik mij, mede dankzij mijn hooggevoeligheid gaan interesseren voor de (destijds nog) new age stroming en later is dat voor mij gewoon spiritualiteit of zelfs ‘mijn leven’ geworden. Ik ben daarbij via allerlei cursussen, Healings, Readings, boeken en stromingen meer en meer over mijzelf en de werking en mogelijkheden van het leven te weten gekomen. Enkele cursussen en methodieken betroffen onder andere Energie Stromen, Wordt één met jezelf, De Helende Reis, Spiegelogie, kleur-Healing, Chakra-Healing, Astrologie, Numerologie, Droombetekenissen, Synchroniciteit, Metafysische Werkingen van het Leven, The Secret en Reiki.

Al deze cursussen, methodieken en Inzicht-verschaffers hebben mij steeds meer over mijzelf geleerd en daarmee ook steeds meer over het leven. Ik heb mij, na in 2003 hiervoor een cursus te hebben gedaan, de levensfilosofie van Je Kunt Je Leven Helen van Louise Hay eigen gemaakt en tevens sinds 2005 Reiki veelvuldig toegepast op mijzelf en later ook op anderen. Sinds 2004 ben ik mij tevens bewust van droombetekenissen in mijn belevingswereld en sinds 2011 ben ik mij bewust dat de begeleiding die ik krijg van Gidsen en Engelen is en ik hun signalen en aanwijzingen vertaal uit mijzelf en uit het Leven (mede dankzij Synchroniciteit, Droombetekenissen, Numerologie, Totemdieren, Engelengetallen en diverse andere methodieken en inzichtverschaffers). 

Ik ben heel bewust geweest van veel details in en van mijzelf en mede daardoor ook buiten mijzelf. Hierdoor kan ik op gevoelsniveau in detail makkelijk zaken duiden (bepalen). Dit houdt in dat ik mij bewust ben van detail gevoelssensaties in mijn lichaam en door mijn kennis van diverse spirituele en metafysische betekenissen van mijn lichaam en Zijn kan ik makkelijker diverse conclusies trekken uit de diverse reacties in mijn lichaam als gevolg van acties die ik bij mijzelf heb aangebracht of die ik denk, voel of constateer bij mijzelf op enig moment. Hierdoor heb ik veel inzichtelijke en parate kennis over diverse lichamelijke klachten en oplossingen. En aangezien ik die conclusies ook op een ander(mans) lichaam kan betrekken, kan ik jou goed begeleiden in het proces van de heling.

Dankzij mijn eigen inzichten, door de kennis die ik opgedaan heb en de inzichten die mijn Gidsen en Engelen mij toefluisteren, heb ik het besluit genomen om een Healingpraktijk te starten. Ik wil mijn kennis delen met anderen en hen op weg helpen naar een gezonder, prettiger, gelukkiger en zelfbewuster leven.


Aan de slag met jouw (Zelf) BewustZijn: 

Gun jezelf een hoger (Zelf) BewustZijn en daarmee een gezond(er) lichaam en geest!