Blog & Nieuws

Eigen ervaring zelf genezen lichamelijke klacht

Eigen ervaring aanpak lichamelijke klacht (pijn in handen en vingers)

Ik had sinds gisteren pijn in mijn beide handen en in de vingers van beide handen. Met name vanaf het moment dat ik iemand, waarvan ik weet dat deze persoon de manier vertegenwoordigd waarop ik omga met mijn detailgevoelens, iets verweten heb. En ik ben mijzelf daarna ook weer gaan verwijten dat ik het die persoon verweten heb. Dubbel verwijt dus. Kortom, pijn in mijn handen en vingers.

Mijn vingers vertegenwoordigen namelijk de details in mijn leven en mijn handen de manier waarop ik zaken aanpak en zij vormen tevens de basis van mijn vingers. Links vertegenwoordigd het vrouwelijke (Zijn, laten, ontvangende) deel van je Zijn en rechts het mannelijke (je Worden, actie ondernemen) deel van je Zijn. Dus kwam ik tot de conclusie dat zowel mijn bestaande (Zijns) detailgevoelens (die dus al onderdeel van mijn Zijn zijn) als mijn nieuwe (te Worden) detailgevoelens (van de ander in dit geval) liefde ontberen, omdat ik beide heb verstoken van liefde door deze persoon verwijten te maken. Mijn nieuwe (te Worden) detailgevoelens zijn in deze persoon ('buiten mij') vertegenwoordigd en dus zal de manier waarop ik omga met deze ander gevolgen hebben voor de detailgevoelens in mijn 'buiten mij' Zijn (zijnde mijn kosmische Zijn). Mijn bewustzijn van mijn Kosmische Zijn zal (ik ben het me al bewust geweest) tijdelijk(?) verminderen, aangezien alles wat je negatief (in dit geval op een boze, geïrriteerde manier) behandeld tot verdichting zal leiden (het tegenovergestelde van verlichting = bewustzijn). En dus tot het verstoken blijven van liefde.

Enfin ;) J ... doordat ik dus de detailgevoelens van zowel mijn Zijn (links) als die van mijn (te) Worden (rechts, vertegenwoordigd door deze persoon) kan ik zeggen dat het om 'onze' detailgevoelens gaat. Hoe korter en bondiger een affirmatie is namelijk, des te beter werkt -ie.

En dus ben ik gaan affirmeren dat ik hou van onze detailgevoelens. Hiermee breng ik weer liefde ('licht') naar die plekken in mijn lichaam, die de details in mijn leven vertegenwoordigen, zijnde mijn vingers. En dat heeft ook zijn effect op de basis van de vingers, zijnde de handen (hoe ik de detailgevoelens handel).

Doordat ik mij direct nadat ik mij van de eerste pijn verschijnselen bewust werd, deze analyse ben gaan toepassen, ik daarna ook direct een affirmatie heb bedacht en deze ben gaan herhalen heb ik de klacht meteen 'in de kiem' kunnen smoren en is de klacht nu eigenlijk meteen al stukken minder en zal ook weinig kans meer krijgen om uit te breiden en zich te verankeren in mijn Zijn.

En zo heb ik mijzelf zo goed als zelf genezen van mijn klacht.