Losse gesprekken ... of cursus Zelfgenezing voor Persoonlijke Groei

Zit je met een vraagstuk en kom je er even niet uit voor of met jezelf en heb je behoefte aan een luisterend oor, anders dan je familie of partner of kennis, en wil je helderheid voor je vraagstuk? 

Is het chaos in je hoofd en wil je er weer orde en rust in brengen en lukt het je niet alleen? => kijk hiervoor ook eens naar "(Zelf)BewustZijn"

Heb je gewoon even behoefte aan een luisterend oor of zin in een goed gesprek?

Of wil je gewoon eens rustig een middag je verhaal kwijt zonder je familie of vrienden tot last te zijn? En wil je eindelijk eens tijd en aandacht voor jou alleen?

Of wil je een extra consult voor extra inzicht na de workshop Metafysieke Zelfgenezing?


Losse gesprekken
Voor het bovengenoemede kun je mij per uur inhuren. Je kunt lekker je hart luchten en jouw verhaal met mij delen of we gaan samen kijken welke stappen er ondernomen moeten worden om jou weer rust en helderheid in jouw hoofd te geven of een gedragsverandering door te voeren.
Dan doen we het samen.

Er is echter ook nog een andere mogelijkheid ... de cursus Zelfgenezing voor Persoonlijke Groei.Cursus Zelfgenezing voor Persoonlijke Groei
Als je wilt leren hoe je op een zelfstandige manier jouw leven weer op de rit krijgt en dat leven te krijgen en te leiden dat jij graag zou willen leven en deze kunde later ook toepassen op andere uitdagingen in je leven (inclusief lichamelijke klachten)?

# een gezond(er) leven (zie ook workshop Metafysieke Zelfgenezing),
# een gelukkiger leven 
# een leven zonder dat belemmerende gedrag
# misschien wil je wel een betere baan
# of meer geld in je leven creëren 


Je krijgt hierin kennis, oefeningen en handvatten, waarmee je jezelf bij de hand kunt nemen om die obstakels aan te pakken die jou weerhouden van dat leven dat jij wilt leiden.
 
Het draait allemaal om het achterhalen van die gedachten en gevoelens, die jou in de weg zitten en die jou ervan weerhouden om dat leven te leiden dat jij graag zou willen leiden. Je leert tijdens de cursus hoe je kunt achterhalen wat het is dat jou tegenhoudt en wat je kunt doen (welke stappen je kunt gaan zetten) om dat leven te krijgen wat je graag zou willen leven (of hoe je je zou willen voelen). 
Ik kan jou tot dienst zijn.


Ik heb weliswaar geen coachingopleiding of coachcursus gedaan, maar ik kan door veel kennis en inzichten over het leven en inzichten die ik mede tijdens de gesprekken opdoe en dankzij mijn aangeboren en zelfontwikkelde coaching- en uitlegvaardigheden in veel gevallen toch duidelijke adviezen geven over hoe zaken aan te pakken en welke handvatten te gebruiken bij de aan te pakken dilemma's waar jij mee zit. 

Tijdens de Coachingconsulten (losse gesprekken per uur) en via de cursus (Metafysieke) Zelfgenezing voor Persoonlijke Groei:

Ik kan goed luisteren, herken snel waar het om draait en ik heb veel (praktische) inzichten. Deze krijg ik onder andere

- door mij af te stemmen op jouw verhaal
- door te luisteren naar de inzichten die ik in mij hoor (door goed te luisteren naar de ideeën die ik krijg tijdens de gesprekken)
- door inzichten uit jouw omgeving (mede dankzij mijn kennis van synchroniciteit)
- door inzichten uit mijn kennis van het leven.

Leg mij jouw probleem voor en ik ga samen met jou op zoek naar de juiste oplossing.

Als dat betekent dat ik alleen luister, dan doe ik dat. En als het betekent dat we gaan kijken welke oplossing voor jou helpt, dan zal ik jou daarin adviseren en dan gaan we daarmee samen aan de slag.

Dus wees gerust, het komt goed.  Via mij of via een andere weg. Hoe dan ook, het komt goed.


Tips, nieuws en aanbiedingen ontvangen?